Veelgestelde vragen

Technische vragen

Deze kunt u combineren in één bestelling zodat u maar eenmalig de administratie- en (eventuele) porto/verwerkingskosten hoeft te voldoen. Dit kunt u doen door op de knop van extra code te klikken.

Op de site is dat geen optie. Elke opname wordt gemaakt, uitgebreid bewerkt en op kleur gebracht. Dit kost tijd. Voor een pakket van 12,00 euro kan maar 1 bestand besteld worden.

U kunt ons mailen en een verzoek indienen voor een overmaking.
Een enkele school vindt het goed als u contant betaald aan de directie. Daar moet wel toestemming voor gevraagd worden bij de schoolleiding en bij ons.

Het kan zijn dat onze site problemen onder vindt met uw browser.
U kunt het via een andere browser proberen of met een andere pc.
Mocht het niet lukken, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Over de producten

De groepsfoto is gekoppeld aan de individuele code van uw kind. U ziet op de site een klein voorbeeld.

Deze mogelijkheden bieden wij niet op de site. U kunt echter wel het bestand kopen. Wij leveren deze zo secuur mogelijk af. U kunt er van alles mee af laten drukken.

De groepsfoto is niet direct persoonsgebonden en dus beschermen we ons product.

Vragen over de kosten/prijzen

Zodra de foto’s ouder zijn dan 30 dagen worden ze weggeschreven naar een externe harde schijf. We zijn een klein familie bedrijf, we proberen zoveel mogelijk alles per school af te handelen.

Qua organisatie is het anders niet haalbaar voor ons. De kosten zitten dus in extra verwerkingstijd en de eventuele verzending per post. Ook een bestelling van alleen een digitale foto, ouder dan 30 dagen kost ons extra tijd.

We geven het duidelijk aan op het bestel briefje en hopen op uw begrip hiervoor.

Het bestand is ons produkt. We bewerken de foto uitvoerig. Na verkoop heeft u alle rechten.
We hebben dan geen inkomsten meer uit bijbestellingen.

Een deel daarvan is voor de ideal transactie en een deel zijn administratiekosten

Overige vragen

U bestelt en betaalt binnen vier weken de gewenste foto’s. Uw bestelling wordt gratis door ons bedrijf bezorgd op de school of kinderopvang.

Bestellingen worden in bulkvorm verwerkt, d.w.z. dat wij één maal per week betaalde orders verzamelen die vervolgens per school worden verwerkt en verpakt. Zodra deze orders klaar zijn worden deze op twee bezorgmomenten afgeleverd op school of kinderopvang.

Indien U later dan vier weken bestelt zijn alle bestellingen inmiddels al afgerond en bezorgd. In dit geval betaalt U €3,50 porto/verwerkingskosten extra aangezien we uw order apart moeten behandelen en verwerken. De foto’s worden in dit geval binnen drie weken na betaling per post naar het door U opgegeven adres verstuurd.

De levertijd van de afgedrukte foto’s is meestal een week. Digitale bestanden worden meestal binnen 2 dagen gemaild.

U kunt foto’s bestellen van ongeveer 1 jaar terug. Indien dit niet online lukt, neemt u dan contact op per mail met odylle@alleskidzzfotografie.nl. U vermeldt de inlogcode en schoolnaam. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Van zelf sprekend rekenen we daar ook 3,50 porto verwerkingskosten bij.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verwerking van uw bestelling. Het ligt aan het moment van bestellen of de foto’s op school dan wel per post naar U toe komen. We kunnen bij eventuele vragen ook contact met u opnemen.

Foto’s van Alles Kidzz Fotografie zijn duidelijk van persoonlijke aard en worden speciaal voor U afgedrukt nadat U besteld heeft, derhalve geldt er geen wettelijk herroepingsrecht.